Блог

Інновації у світовому виробництві рослинних продуктів

Рослинне харчування набуває все більшої популярності у світі. Наразі майже всі  продукти тваринного походження мають рослинні альтернативи, що часто не поступаються за смаком та максимально схожі текстурою на звичайні. Можна знайти безліч варіацій рослинного молока, та багато замінників м’яса, навіть ринок рослинних сирів вже достатньо заповнений. Але світові інновації продовжують розвиватись та з’являється все більше […]

Інновації у світовому виробництві рослинних продуктів Читати далі »

Меню на Рослинні Понеділки – день 14!

Після невеличкої перерви ми повертаємось до вас із ще одним повністю   рослинним меню. Воно може зайняти трохи більше часу, ніж попередні, але ж все не завжди повинно бути тривіальним, правда? Наше сьогоднішнє овочеве меню включає: млинці з нуту зі шпинатом та грибною начинкою, картопляну запіканку з копченим тофу та сочевичний паштет з журавлиною! Звучить як

Меню на Рослинні Понеділки – день 14! Читати далі »

Секретна веганська кондитерська на Подолі – інтерв’ю, B-12 CANDY BAR

Ми поспілкувались зі співзасновницею Катериною Кондратенко B-12 CANDY BAR, секретної веганської кондитерської на Подолі 🧁 Розкажіть про свій бізнес та як ви до нього прийшли? У 2014 році ми з подругами заснували кенді бар, як кейтеринг на свята, та представили свою продукцію на одному з найпопулярніших на той час фестивалі їжі, і справи пішли добре. Так

Секретна веганська кондитерська на Подолі – інтерв’ю, B-12 CANDY BAR Читати далі »

Смузі та коктейлі: тренд чи корисна звичка?

Якщо вам хотілося б мати простий і швидкий рецепт, який буде смачним і корисним, то подрібнені до однорідної маси фрукти та ягоди  — ідеальний варіант. Все що потрібно — це потужний блендер, та свіжі корисні інгредієнти, про які йтиметься далі. А готувати такі коктейлі стає одним задоволенням, варто тільки спробувати. Коктейль чи смузі? В чому

Смузі та коктейлі: тренд чи корисна звичка? Читати далі »

Меню для Рослинних понеділків – день 10!

І це сталося – вже десятий тиждень з Рослинними Понеділками! Ми дуже раді цьому, спасибі, що ви з нами 💚 Сподіваємося, що наша сьогоднішня пропозиція соняшникової пасти, морквяного пудингу, а також пристойної дози цитрусових для трохи більшої кількості виявиться хітом. Зрештою, ви повинні насолоджуватися сезоном, спробувати його! РОСЛИННИЙ РАЦІОН – ДЕНЬ Х 🥯 Сніданок: Булочки з соняшниковою

Меню для Рослинних понеділків – день 10! Читати далі »

Меню для Рослинних понеділків – день 11!

Як і кожного тижня, в понеділок ми раді представити вам ще 2000 ккал повних смаку і поживної цінності. Наші пропозиції – паста з білої квасолі з зеленим огірком, як зазвичай, трохи фруктів і трохи горіхів, овочеві спагеті а’ля болоньєзе і смачний крем з печеного ямса. Насолоджуйтесь! РОСЛИННИЙ РАЦІОН – ДЕНЬ ХІ 🫓 Сніданок: Паста з

Меню для Рослинних понеділків – день 11! Читати далі »

Новини науки: м’ясо, що росте на деревах позитивно впливає на здоров’я

В американському журналі «Clinical Nutrition» були опубліковані результати першого дослідження Beyond Meat (штучний замінник м’яса на основі горохового білка), яке провів Стенфордський університет. У результаті дослідження було зроблено висновок: «Порівнюючи доросле населення, яке споживало рослинну їжу разом із продуктами тваринного походження, в той час, коли люди, які зберігали у своєму раціоні лише подібні рослинні харчові

Новини науки: м’ясо, що росте на деревах позитивно впливає на здоров’я Читати далі »

Меню для Рослинних понеділків – день 12!

обі напевно цікаво, що ми приготували для тебе на цей раз? Як щодо кіноа з овочами, шоколадного пудингу з насіння чіа, відбивних з гречки та червоної фасолі й сочевичного крему? Звучить непогано? Тоді насолоджуйся! 🙂 РОСЛИННИЙ РАЦІОН – ДЕНЬ ХІІ 🥕 Сніданок: Кіноа з овочами Цибуля – 100 г (1 шт.)Морква – 90 г (2 шт.)Томатний

Меню для Рослинних понеділків – день 12! Читати далі »

Меню на Рослинні Понеділки – день 13!

Тринадцятий нещасливий? Не обов’язково! З нашим меню кожен день буде щасливішим і трохи кращим для вашого добробуту, стану планети та добробуту тварин. Звучить як план, правда?Сьогоднішнє рослинне меню включає бутерброди з бобовим салом, пшоно з арахісовим маслом, пряну кіноа та смажену цвітну капусту.  Як  і щотижня, пропозиція складала близько 2000 ккал. Смачного! РОСЛИННИЙ РАЦІОН – ДЕНЬ ХІІІ

Меню на Рослинні Понеділки – день 13! Читати далі »

Морква — «нудний» овоч чи незамінний інгредієнт для хіпстерських страв?

Морква — звичний продукт, який в будь-яку пору можна зустріти в магазині, проте, сезоном моркви справедливо є осінь. Саме осінню дозріває новий врожай моркви й це чудова нагода збагатитись вітамінами перед зимою, приготувавши корисні й смачні страви з цього овоча.  Те, що морква позитивно впливає на стан організму, більшість знають і, зазвичай, перше, що приходить

Морква — «нудний» овоч чи незамінний інгредієнт для хіпстерських страв? Читати далі »