І це сталося – вже десятий тиждень з Рослинними Понеділками! Ми дуже раді цьому, спасибі, що ви з нами 💚
Сподіваємося, що наша сьогоднішня пропозиція соняшникової пасти, морквяного пудингу, а також пристойної дози цитрусових для трохи більшої кількості виявиться хітом. Зрештою, ви повинні насолоджуватися сезоном, спробувати його!
РОСЛИННИЙ РАЦІОН – ДЕНЬ Х
🥯 Сніданок: Булочки з соняшниковою пастою та окріпцем
Насіння соняшнику 40 г (4 с. ложки)
Оливкова олія 5 г (с. ложка)
Кріп -12 г (3 ч. ложки)
Спеції: сіль, перець
Рулет з зерном 90 г (1,5 шт.)
Червоний перець 200 г (1 шт.)
Рецепт:
Ми замочуємо соняшник на ніч в невеликій кількості холодної води. На наступний день проціджений соняшник з дрібно нарізаним кропом, оливковою олією і спеціями змішують в пасту. Якщо паста надто густа, ми можемо додати воду після замочування. Подавайте зі свіжим хлібом і нарізаним перцем.
🍊 Другий сніданок:
Мандарини – 5 штук
Мигдаль 30 г (2 ложки)
🥕 Обід: Морквяне кесото
Просо – 100 г
Червона сочевиця суха – 40 г (4 ложки)
Червоний цибуля – 100 г (1 шт.)
Морква – 150 г (3 шт.)
Часник – 5 г (1 зуб)
Петрушка – 18 г (3 чайні ложки)
Броколі – 200 г (4-5 троянд)
Оливкова олія – 5 г (1 чайна ложка)
Спеції: сіль, перець, приправи каррі
Рецепт:
Промити крупу і сочевицю під проточною водою, покласти в каструлю, залити 2 склянки води й тушкувати під кришкою. При необхідності додайте більше води. Додайте нарізану цибулю і натерту моркву. Потім часник, і тушкуйте до м’якості протягом декількох хвилин на повільному вогні під кришкою. Готову страву посипати добре нарізаною петрушкою і подавайте з суцвіттями броколі.
🥑 Вечеря: Салат з квасолею та авокадо
Консервована квасоля – 100 г (½ банки)
Помідори чері – 200 г (10 штук)
Авокадо – 70 г (½ штуки)
В’ялені помідори в олії – 40 г
Цибуля – 30 г
Лимонний сік – 1 ст. ложка
Оливкова олія – 5 г (ложка)
Сироп агави – 3 г (кілька крапель, не обов’язково)
Рулет з зернами – 30 г (½ шт.)
Спеції: сіль, перець, копчений перець
Рецепт:
Зливаємо воду з консервованої квасолі. Ріжемо авокадо, помідори чері та в’ялені помідори на дрібні шматочки, туди додайте квасолю. Поливаємо салат заправкою з лимонним соком, сиропом, олією і спеціями. Посипати все це порізаною цибулею. Подавати з хлібом.
Не забувайте про рідини – правильне зволоження організму дуже впливає на внутрішню рівновагу організму 🧘
А хто не буде задоволений нашими 2000 ккал – ми закликаємо Вас збільшити порції!